רוצים להכין עוגת שמרים? מחפשים מתכון טוב לבצק שמרים, הגעתם לאתר הנכון...

  יום הולדת - יומולדת
שלום אורח,   
מה ברצונך למצוא באתר:
 
שאלות ותשובות קניה מאובטחת צור קשר מי אנחנו דף הבית
 קטגוריות

  רשימת תפוצה






קטגוריות נבחרות באתר
תמונות אכילות
כלים חד פעמיים
גימיקים לאירועים
 עוגות שמרים
דף הבית > מתכונים לעוגות > עוגות שמרים

 

עוגת שמרים עם פירות יבשים
עוגת שמרים עם פירות יבשים החומרים: 80 גרם מרגרינה או חמא...
מק"ט: UG0037
עוגת שמרים קלה
עוגת שמרים החומרים: 1 ק"ג קמח 1 שקית שמרית 1 כוס סו...
מק"ט: UG0036
עוגת שמרים עם שוקולד
עוגת שמרים החומרים: ½ ק"ג קמח אסם 1 חבילת סוכר וניל ...
מק"ט: UG0035
עוגת שמרים עם שזיפים
עוגת שמרים ממולאים בשזיפים החומרים: 4 כוסות קמח ¼ כוס ס...
מק"ט: UG0034
עוגת שמרים ממולאת בתפוחים
עוגת שמרים ממולאת התפוחים החומרים: 4 כוסות קמח קורט מלח ...
מק"ט: UG0033
עוגת שמרים טעימה
עוגת שמרים החומרים: 1 ק"ג קמח שקית שמרים 250 גרם סוכר 3 ...
מק"ט: UG0032
עוגת שמרים וגבינה
עוגת שמרים וגבינה החומרים: 20 גרם שמרים 1/3 כוס חלב פ...
מק"ט: UG0031
עוגת שמרים ושקדים בקרם
עוגת שמרים ושקדים בקרם החומרים: בצק שמרים יסודי ½ כו...
מק"ט: UG0030
עוגת שמרים בצורת שושנים
עוגת שמרים בצורת שושנים החומרים: 50 גרם שמרים (אני השתמשתי ...
מק"ט: UG0029
עוגת שמרים
עוגת שמרים החומרים: 1 ק"ג קמח שקית שמרים 250 גרם סוכר ...
מק"ט: UG0028

עמוד 1 מתוך 1
בצק שמרים יסודי
 
עלה בגודל 35 x 30
 

30 גרם שמרים

1 כף סוכר

¼ כוס מים פושרים

 

3 כוסות קמח

70 גרם מרגרינה רכה

½ כוס סוכר

2 חלמונים

½ כוס נוזלים (חלב, מים או שמנת)

1 כף תמצית וניל

1 כף קליפת לימון מגוררת

קורט מלח

 

אופן ההכנה:

 

לערבב את השמרים עם כף סוכר ו- ¼ כוס מים להשהות לתפיחה במקום חמים 15-20 דקות עד שנוצר מעין קצף.

 להכניס את כל החומרים כולל השמרים שתפחו לקערת המערבל ולעבר את הבצק במהירות איטית 4-5 דקות.

 אם הבצק נדבק לידים יש להוסיף מעט קמח.

 להשאיר את הבצק בקערה ולהוסיף לזרות מעט קמח כדי שהשכבה החיצונית לא תתיבש.

 לכסות במגבת ולהשהות במקום חמים כשעה וחצי.
*******************************************************************************************

בצק שמרים קר

 
החומרים:

1 ק"ג קמח

4 ביצים

1 מרגרינה

50 גרם שמרים

½ 1 כוסות חלב

½ כוס סוכר

3 כפות שמן

קליפת לימון

 

פרג (ל- 6 רולדות):

 

600 גרם פרג

½ 1 כוסות סוכר

¾ חמאה

2 כוסות חלב

 

אופן ההכנה:

 

לערבב את כל חומרי הבצק ולהכניס למקרר.
להכין את מלית הפרג.
לשטח את הבצק, למרוח מעל את מלית הפרג,
לאפות בחום בינוני 1800    40-5 דקות
********************************************************************************************
בצק שמרים

 

 
החומרים:

 

1 כוס מים

1 חבילת מרגרינה

קליפת לימון

4 חלמונים

1 שמרית

3 כפות סוכר

4 כוסות קמח

 

4 חלבונים

מעט סוכר

קקאו

 

 
אופן ההכנה:

 

 
לערבב את המים, מרגרינה, קליפת לימון, חלמונים, שמרית, סוכר וקמח.

להכניס למקרר לכל הלילה.

להקציף את החלבונים עם הסוכר והקקאו.

לפתוח את הבצק לעלה, למרוח מהתערובת ולגלגל לרולדה.

לאפות.
********************************************************************************************

 

דף הבית | תקנון | הוסף למועדפים | אתרים מומלצים | תוכנית השותפים